Stage

In 2006 is zwemvereniging AZ & PC Neptunus Arnhem gestart met het organiseren van een lesavond die door stagiaires van het CIOS Arnhem geheel werd ingevuld.

Door het succes hiervan zijn wij in de loop der jaren naast het CIOS Arnhem samenwerkingsverbanden aangegaan met: het Astrum College (Sport & Bewegen), Helicon Velp (Voeding en Welzijn), het Lyceum Elst (maatschappelijke stage), Beekdal Lyceum (maatschappelijke stage), Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Sportkunde). Hierdoor hebben wij vele studenten (beroepsstage) en scholieren (maatschappelijke stage) een leuke en leerzame stage kunnen bieden.

Binnen onze zwemvereniging word er op diverse dagen (dinsdagavond, donderdagavond, zaterdagochtend, zondagochtend) lesgegeven voor het zwem-ABC aan kinderen en volwassenen maar ook aan kinderen die hun zwemdiploma snorkelen willen behalen.

Maatschappelijke stage

Naast deze beroepsstage kun je bij ons terecht voor een maatschappelijke stage.
(een maatschappelijke stage is een stage waarbij scholieren van de middelbare school verplicht buiten hun school vrijwilligerswerk doen en zo een bijdrage leveren aan de samenleving)


Contact opnemen

Wij hebben voor beide soorten stages plaatsen beschikbaar!

Voorafgaand vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarin jij jouw wensen kenbaar maakt en waar de praktijkbegeleider je vertelt wat er van jou verwacht wordt.

Voor een stage bij Neptunus moet je 12 jaar of ouder zijn. Voordat je stage kan starten, hebben we een VOG van je nodig. Deze wordt via de vereniging aangevraagd en is kosteloos.

Onze stagebegeleider onderhoudt contact met de school en zal je begeleiden tijdens je stage.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een leuke en leerzame stageplek kun je contact opnemen via: stage@neptunus-arnhem.nl