Stage

In 2006 is zwemvereniging AZ & PC Neptunus Arnhem gestart met het organiseren van een lesavond die door stagiaires van het CIOS Arnhem geheel werd ingevuld.

Door het succes hiervan zijn wij in de loop der jaren naast het samenwerkingsverband met het CIOS Arnhem, samenwerkingsverbanden aangegaan met: het Astrum College (Sport & Bewegen), Helicon Velp (Voeding en Welzijn), het Lyceum Elst (maatschappelijke stage), Beekdal Lyceum (maatschappelijke stage), Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Sportkunde) en de KUVA Opleidingen (Sport en Recreatie). Hierdoor hebben wij vele studenten (beroepsstage) en scholieren (maatschappelijke stage) een leuke en leerzame stage kunnen bieden.

Binnen onze zwemvereniging word er op diverse dagen (dinsdagavond, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagochtend, zondagochtend) lesgegeven voor het zwem-ABC aan kinderen en volwassenen maar ook aan kinderen die hun zwemdiploma snorkelen, survival of zwemvaardigheid willen behalen.

Maatschappelijke stage

Naast deze beroepsstage kun je bij ons terecht voor een maatschappelijke stage.
(een maatschappelijke stage is een stage waarbij scholieren van de middelbare school verplicht buiten hun school vrijwilligerswerk doen en zo een bijdrage leveren aan de samenleving)


Contact opnemen

Wij hebben diverse stageplaatsen beschikbaar!

Voorafgaand zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin jij jouw wensen kenbaar maakt en waar de praktijkbegeleider zal laten weten wat er van jouw verwacht wordt tijdens de stage.

We verwachten in ieder geval dat je 12 jaar of ouder bent en voordat je stage komt lopen is een VOG door je aangevraagd en overhandigd.

Onze stagebegeleider onderhoudt contacten met de scholen en deze communicatielijnen houden wij zeer kort.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een leuke en leerzame stageplek kun je contact opnemen via: stage@neptunus-arnhem.nl