Trim- en banenzwemmen

Banenzwemmen

Waar: Zwembad de Grote Koppel.

Wanneer:

  • Dinsdagavond     20.30-21.15 uur (doelgroepenbad)
  • Donderdagavond 20.00-21.00 uur (doelgroepenbad)

Kosten: zie https://neptunus-arnhem.nl/contritubities-2020/

Aanmelden: Via de hal-dienst van Neptunus in het zwembad.

Periode: September t/m juni.

Banen zwemmen is bedoeld voor zwemmers die in hun eigen tempo baantjes willen trekken. Er is geen begeleiding. Op donderdagavond is de helft van het warme bad gereserveerd voor de banen zwemmers en de andere helft voor de trimzwemmers. Op dinsdagavond is nog voldoende plaats. Dan kan ook van het hele doelgroepenbad gebruik worden gemaakt. Tijdens de zomermaanden (juli en augustus) is het niet mogelijk om te zwemmen op genoemde uren.

Trimzwemmen

Waar: Zwembad de Grote Koppel.

Wanneer:

  • Donderdagavond  20.00-21.00 uur (doelgroepenbad, met begeleiding)

Kosten: zie https://neptunus-arnhem.nl/contritubities-2020/

Aanmelden: trainer, toezichthouder of haldienst van Neptunus bij het doelgroepenbad.

Periode: Heel jaar actief zwemmen.

Trimzwemmen met begeleiding is bedoeld voor diegenen die onder leiding hun conditie willen verbeteren. Diverse onderdelen van het zwemmen komen aan de orde zoals conditietraining en verbetering van de zwemslagen. Door regelmatige training en beweging zal de conditie verbeteren en het uithoudingsvermogen toenemen. Het trimzwemmen is bedoeld voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder die het leuk vinden om in groepsverband aan hun conditie te werken. Om lid te worden dien je minimaal twee zwemslagen te beheersen. De trainer is aanwezig van september tot en met mei. In juni zelf trainen.

Het zwembad is gesloten tijdens de zomermaanden maar dan is het mogelijk om op vrijdagavond baantjes te trekken in het fraai gelegen Openluchtzwembad Klarenbeek (Arnhem-Noord). Hierover worden de leden nader geïnformeerd.

Keertje kennismaken en meetrainen? Mail of bel voor een afspraak.

E-mail: trimzwemmen@neptunus-arnhem.nl

Informatie: 026-8488002 (Patricia Roelofs)