Trim- en recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Waar: Zwembad de Grote Koppel.

Wanneer:

  • Dinsdagavond     20.30-21.15 uur (doelgroepenbad)
  • Donderdagavond 20.00-21.00 uur (doelgroepenbad)

Strippenkaart: zie tarieven/contributie

Aanmelden: Via de haldienst van Neptunus in het zwembad.

Periode: September t/m juni.

Recreatief zwemmen is bedoeld voor zwemmers die in hun eigen tempo baantjes willen trekken. Er is geen begeleiding. Op donderdagavond is de helft van het warme bad gereserveerd voor de recreanten en de andere helft voor de trimzwemmers. Op dinsdagavond is nog voldoende plaats. Dan kan ook van het hele doelgroepenbad gebruik worden gemaakt. Tijdens de zomermaanden (juli en augustus) is het niet mogelijk om te zwemmen op genoemde uren.

Trimzwemmen

Waar: Zwembad de Grote Koppel.

Wanneer:

  • Donderdagavond  20.00-21.00 uur (doelgroepenbad, met begeleiding)
  • Vrijdagavond        19.30-20.30 uur (doelgroepenbad, zonder begeleiding)

Kosten: zie tarieven/contributie

Aanmelden: trainer, toezichthouder of haldienst van Neptunus bij het doelgroepenbad.

Periode: Heel jaar actief zwemmen.

Trimzwemmen met begeleiding is bedoeld voor diegenen die onder leiding hun conditie willen verbeteren. Diverse onderdelen van het zwemmen komen aan de orde zoals conditietraining en verbetering van de zwemslagen. Door regelmatige training en beweging zal de conditie verbeteren en het uithoudingsvermogen toenemen. Het trimzwemmen is bedoeld voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder die het leuk vinden om in groepsverband aan hun conditie te werken. Om lid te worden dien je minimaal twee zwemslagen te beheersen. De trainer is aanwezig van september tot en met mei. In juni zelf trainen.

Wil je jouw conditie op peil houden en heb je geen begeleiding nodig dan is de vrijdagavond misschien iets voor je. Kun je een keertje niet trainen op donderdagavond dan kun je uitwijken naar de vrijdagavond (19.30-20.30 uur).

Het zwembad is gesloten tijdens de zomermaanden maar dan is het mogelijk om op vrijdagavond baantjes te trekken in het fraai gelegen Openluchtzwembad Klarenbeek (Arnhem-Noord). Hierover worden de leden nader geïnformeerd.

Keertje kennismaken en meetrainen? Mail of bel voor een afspraak.

E-mail: trimzwemmen@neptunus-arnhem.nl

Informatie: 026-8488002 (Patricia Roelofs)