Waterpolo

Deelname

Lid van de sector waterpolo worden is gemakkelijk. Je gaat gewoon naar een van de trainingen. Neem dan wel zwemkleding mee. Na een maand meetrainen beslis je of je lid wordt. Tijdens de kennismakingsperiode betaal je geen contributie, die neemt Neptunus voor haar rekening. Na de kennismakingsperiode en inschrijving als lid bij Neptunus betaal je elke maand contributie. De contributie is inclusief startvergunning, contributie KNZB en bijdrage Kring Gelderland. Contributie betalen kan alleen door middel van een automatische incasso. Zodra het inschrijvingsformulier en de machtiging zijn ontvangen word je definitief lid. Hiervan ontvang je een bevestiging.

Teams en competitierooster

Sinds geruime tijd vormt Neptunus samen met ESCA de startgemeenschap ENC (ESCA Neptunus combinatie). ENC speelt met diverse teams op bonds- en districtsniveau.

Verschillende teams

Voor de allerkleinsten is er minipolo (6-11 jaar). Hierbij staan volgens het principe spelend leren de vaardigheden nog niet centraal, maar juist het spel. Vanaf 12 jaar spelen pupillen, jeugd en de volwassenen (m/v) met veel enthousiasme op bonds- of districtsniveau.

De trainingen worden gegeven in zwembad de Grote Koppel en zwembad Valkenhuizen.


Voor meer informatie, neem contact op:

E-mail: voorzitter@enc-arnhem.nl