Wedstrijdzwemmen

Seizoen 2023-2024

De vakantie zit er weer op en wij hopen dat jullie het fijn hebben gehad. Vanaf maandag 28-08-2023 hervatten wij de trainingen voor het wedstrijdzwemmen. Zorg dat je erbij bent šŸ™‚
__________________________________________________________________________

Wedstrijdzwemmen is een actieve tak binnen Neptunus. Vanaf de zomer van 2001 biedt Neptunus onderdak aan een groep enthousiaste wedstrijdzwemmers die voorheen bij AZC Natando zwommen. De groep traint drie keer in de week in twee zwembaden in Arnhem en bezoekt regelmatig wedstrijden. De groep staat onder leiding van ervaren trainers wedstrijdzwemmen en zij zullen je graag helpen om de wedstrijdslagen (schoolslag, borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag), starts en keerpunten aan te leren en te verbeteren.

Deelname

Wanneer je minimaal het B-diploma op zak hebt dan ben je van harte welkom. Neem via onderstaand mailadres contact met ons op en wij maken een afspraak met je om een paar keer mee te trainen. Bevalt het je dan schrijven we je in en word je lid van Neptunus, sector wedstrijdzwemmen. De contributie is inclusief de benodigde startvergunning en bondsbijdragen. Contributie betalen kan alleen door middel van een automatische incasso. Zodra het inschrijvingsformulier en de machtiging zijn ontvangen word je definitief lid. Hiervan ontvang je een bevestiging.

Rooster

Je kunt drie keer per week trainen. Onderstaand de trainingsdagen, -tijden en -locaties.

Trainingen:
Maandag van 18.00 – 19.00 uur
Woensdag van 19.30 – 20.30 uur
in De Grote Koppel, Olympus 29, Arnhem.

Vrijdag van 19.00 – 20.00. uur
in Zwembad Valkenhuizen, Beukenlaan 23, Arnhem.

Contributie

Hoeveel de contributie is vind je op deze pagina

Handige links

Praktische informatie over training, wedstrijdslagen, e.d.:
www.zweminfo.nl.


Voor meer informatie, neem contact op via e-mail
wedstrijdzwemmen@neptunus-arnhem.nl


In memoriam

Op 7 augustus 2022 ontvingen wij het verdrietige bericht van het overlijden van An Brouwer.

Jarenlang heeft An zich ingezet voor onze zwemvereniging. Eerst bij AZC Natando wat later AZ&PC Neptunus werd. Zij was altijd een bevlogen lid van de zwemcommissie, organiseerde reisjes voor de zwemmers, stond als official aan de badrand en nam later plaats in de jury bij zwemwedstrijden. An was ere-official van de KNZB Regio Oost.

Wij herinneren ons An als een humorvolle vrouw die altijd klaarstond voor anderen.

Zij zal worden gemist.

Onze gedachten gaan uit naar haar familie. Wij wensen hen veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.